Vrijwillige en executoriale veilingen

De vakgroep commercieel onroerend goed & projectontwikkeling is tevens gespecialiseerd in executieveilingen en vrijwillige veilingen en heeft daarin de afgelopen jaren zeer ruime ervaring opgebouwd. De veilingopdrachten worden door een team van ervaren specialisten verzorgd. De veilingen leggen zich toe op de (executoriale) verkoop van woningen, recreatieobjecten en bedrijfsobjecten in Midden- en Oost-Nederland. Hiertoe wordt samengewerkt met een groot aantal geldverstrekkers c.q. opdrachtgevers.

Het merendeel van onze veilingen verloopt via de regioveilingen, waaronder:

  • Openbare Verkoop Oost te Arnhem. Deze veiling omvat de provincie Gelderland en het midden en oosten van de provincie Utrecht. De zaalveiling vindt plaats in Arnhem. Bij een zaalveiling kunt u ook bieden via internet.
  • Openbare Verkoop Noord-Oost. Deze veiling omvat de provincie Overijssel, een groot deel van Flevoland en het zuiden en westen van Drenthe. De zaalveiling vindt plaats in Zwolle. Bij een zaalveiling kunt u ook bieden via internet.

U kunt de actuele veilingen via deze link bekijken.

Deze veilingen worden op vaste momenten en een vaste plaats georganiseerd. 

Bent u van plan een huis te kopen op een veiling? Of wilt u weten welke huizen er geveild worden? Kijk dan voor het actuele overzicht. Hier staan tevens de data en locatie van de betreffende veiling vermeld.

Wilt u een huis kopen op een veiling, maar wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Wij geven u graag advies en tips over het kopen van een woning op een veiling. Klik hier voor FAQ met betrekking tot een openbare verkoop/veiling. 
Indien u meer vragen heeft op dit gebied, kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Het andere deel van de veilingen verloopt via internet. Ook is het mogelijk om in samenwerking met ons kantoor een veiling via bijvoorbeeld: https://www.bog-auctions.com te organiseren.
Indien u een vrijwillige veiling of een executieveiling via ons kantoor wilt organiseren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

 

Mijn bedrijfsvorm
Zo zijn we niet getrouwd

Twitter

  • RT : Ook aandacht in Duitsland voor het uitverkochte concert van Schlagerstar Helena Fischer vorig weekend in Arnhem. Ga… https://t.co/MDO3mJSR9A 21 uur 22 min geleden
  • smakeloos hoe dit programma start met de dood van 4 kinderen in Oss. Die tune eronder kan echt niet. 2 dagen 13 uur geleden

Nieuwsbrief