Stages

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen biedt aan juridische studenten, aan studenten HEAO/HBO en aan management assistenten/directiesecretaresses in opleiding regelmatig de mogelijkheid om door middel van een stage kennis te maken met de notariële praktijk.

Stagiaires worden begeleid door ervaren medewerkers van het kantoor en lopen volledig mee in de rechtspraktijk.

Op dit moment zoeken wij per direct:

Bij gebleken geschiktheid behoort een aanbieding voor dienstverband tot de mogelijkheden.

 

Waarom loop ik stage bij...
Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen?

Als vierdejaars HBO-Rechten student aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen mocht ik twintig weken stage lopen. De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met de verschillende rechtsgebieden en in mijn derde leerjaar heb ik me aan de hand van zelfgekozen minors hierin verdiept. Helaas waren er geen keuzevakken die refereren aan het notariaat. Het leek mij altijd wel interessant om daar toch kennis mee te maken. Mijn stageperiode bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is daarom een goede uitdaging voor mij en een uitstekende kans om toch kennis te maken met het notariaat.

Om een stageplek te verwerven ben ik destijds met mijn curriculum vitae naar Basisnotarissen.nl gegaan. Daar hadden ze helaas geen plaats meer, maar het heeft wel iets opgeleverd: ik werd namelijk doorverwezen naar Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Zo ben ik hier dus terecht gekomen. Tijdens mijn stageperiode werd mij al snel duidelijk dat kwaliteit één van de belangrijkste doelstellingen is. Dit zie je dan ook in alle werkzaamheden terug.

Ik heb de stageperiode als plezierig ervaren en tegelijkertijd leerzaam. De collega's zijn altijd bereid om je wat uit te leggen en je wordt echt opgenomen in het team. En dit is voor mij doorslaggevend om Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen als een geschikt kantoor voor een HBO-Rechtenstage te bestempelen.

Door: Loes Limpers

Heeft u belangstelling, neem dan per e-mail of telefonisch contact op met mw. Koers, bereikbaar op doorkiesnummer 0314-372256.

Nieuwsbrief