Organisatie

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland en is gevestigd in Doetinchem. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft tevens een apart label voor basale notariële dienstverlening onder de naam Basisnotarissen.nl. Basisnotarissen.nl is eveneens gevestigd in Doetinchem.

In totaal zijn wij met ongeveer 35 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt negen juristen, waarvan vier notarissen.

Om optimaal te kunnen specialiseren wordt gewerkt in secties (familierecht, onroerendgoedrecht, ondernemingsrecht en Duitsland). 

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is een maatschap naar burgerlijk recht waarin alle notarissen via personal holdings participeren. De maatschap is ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09185238.

Het kantoor wordt geleid door de partners mr. J.F.M. (Jeroen) Schoot en mr. E.R. (Eline) Koers

Mijn bedrijfsvorm
Zo zijn we niet getrouwd

Twitter

  • RT : Ook aandacht in Duitsland voor het uitverkochte concert van Schlagerstar Helena Fischer vorig weekend in Arnhem. Ga… https://t.co/MDO3mJSR9A 22 uur 13 min geleden
  • smakeloos hoe dit programma start met de dood van 4 kinderen in Oss. Die tune eronder kan echt niet. 2 dagen 14 uur geleden

Nieuwsbrief