Welkom bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is het middelgroot notariskantoor dat voortkomt uit een oud en gerenommeerd notariaat. Het kantoor dat al jarenlang geworteld is in de Achterhoek is gevestigd in Doetinchem.

Vroeg of laat heeft iedereen wel een keer een notaris nodig. Zakelijk of particulier. Daarom is het goed om te weten dat er een laagdrempelig kantoor in uw regio is met vriendelijke medewerkers waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. U bent van harte welkom.

Coronabeleid

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM. Naar aanleiding van het aangescherpte RIVM-beleid, geven wij hieronder aan welke gevolgen dit heeft voor bestaande en nieuwe afspraken met cliënten, bezoekers aan ons kantoor en voor onze medewerkers. Ons kantoor is overigens gewoon geopend op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Bestaande en nieuwe afspraken cliënten
Uitgangspunt is dat alle geplande afspraken op ons kantoor gewoon doorgaan. Daarnaast zullen we in overleg met onze cliënt(en) besprekingen eventueel telefonisch, via Facetime of Skype voeren. Als u als cliënt er de voorkeur aan geeft om de afspraak uit te stellen of – indien mogelijk – per volmacht te tekenen dan kan dat natuurlijk. Neem dan contact op met de behandelaar van uw dossier om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Bezoekers aan ons kantoor
Voor iedereen die ons kantoor bezoekt, hebben we de volgende beschermende maatregelen genomen:

  1. We verlenen uitsluitend toegang aan mensen die in de akte vermeld staan (comparanten), niet aan familie en/of adviseurs (wel uiteraard een eventuele tolk).
  2. Iedereen tekent met eigen schone pen. Deze zijn beschikbaar bij ons op kantoor.
  3. Wij verwachten van bezoekers en cliënten van ons kantoor dat zij zich aan de richtlijnen vanuit de overheid houden. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken we u om niet naar ons kantoor te komen en voorafgaand aan de afspraak contact op te nemen met de behandelaar van uw dossier. Wij zullen dan in overleg met u een andere oplossing bespreken.

Tijdens uw aanwezigheid op ons kantoor vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen, dus geen handen schudden, regelmatig handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog.

Van Weeghel Doppenberg Notarissen blijft de richtlijnen van het RIVM volgen en zullen zo nodig onze maatregelen versoepelen.

Nieuwsbrief