Onroerendgoedrecht

Ons kantoor verstrekt klantgerichte adviezen ten aanzien van de aankoop of verkoop van onroerende zaken, hypotheken, erfpacht, opstal, splitsingen (van bijvoorbeeld appartementencomplexen) en projectontwikkeling. Voorts begeleiden wij u bij de fiscale afhandeling van deze zaken. Uiteraard verrichten wij ook de reguliere werkzaamheden bij onroerend goedtransacties en de vestiging van hypotheken en beperkte rechten.

Commercieel onroerend goed & projectontwikkeling

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen kent een aparte vakgroep voor de begeleiding en advisering bij commerciƫle onroerend goedtransacties en projectontwikkeling.
In deze vakgroep worden jarenlange ervaring en specialistische kennis gebundeld en kan een kundig team van juristen voor u van toegevoegde waarde zijn.

Al in de beginfase van uw project kunt u uw voordeel doen met onze juridische, fiscale en praktische adviezen, of het nu gaat om de overdracht of financiering van een bedrijfspand of de opzet van een compleet nieuwbouwproject.
Graag denken wij met u mee over de opzet, zetten met u een fiscale marsroute uit en begeleiden u bij de juridische overdracht.

Voor onze referentielijst van lopende en afgeronde nieuwbouwprojecten klik hier.

Veilingen

De vakgroep commercieel onroerend goed & projectontwikkeling is tevens gespecialiseerd in executieveilingen en vrijwillige veilingen en heeft daarin de afgelopen jaren zeer ruime ervaring opgebouwd. De veilingopdrachten worden door een team van ervaren specialisten verzorgd. De veilingen leggen zich toe op de (executoriale) verkoop van woningen, recreatieobjecten en bedrijfsobjecten in Midden- en Oost-Nederland. Hiertoe wordt samengewerkt met een groot aantal geldverstrekkers c.q. opdrachtgevers.

Het merendeel van onze veilingen verloopt via: Vastgoedveiling Gelderland te Arnhem; Vastgoedveiling Twente-Achterhoek te Hengelo (Overijssel), Vastgoedveiling Utrecht/Gooi, Commercieel Vastgoedveiling Noord/Oost te Zwolle en Commercieel Vastgoedveiling Zuid/Oost te Vught.

Nieuwsbrief