Routebeschrijving

Plan uw route naar Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Vertreklocatie

 


 

Vanuit de richtingen Arnhem en Enschede:

Vanaf de A18 neemt u afslag 3 Doetinchem Zeddam. U volgt de Europaweg richting Doetinchem. Na de brug over de Oude IJssel gaat u de eerste afslag voor de verkeerslichten linksaf. U neemt dan de 2e afslag voor het gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. De ingang van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen bevindt zich links in de hoek.

Vanuit de richting Hengelo:

U rijdt Doetinchem binnen over de Kruisbergseweg en u volgt deze weg tot aan de verkeerslichten bij Villa Ruimzicht. Bij deze verkeerslichten gaat u rechtsaf de Ruimzichtlaan op. Aan het einde van de Ruimzichtlaan gaat u bij de verkeerslichten linksaf en vervolgens bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Ons kantoorpand bevindt u zich aan uw rechterzijde, dan gaat u direct de eerstvolgende afslag rechts en vervolgens neemt u de 2e afslag voor het gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. De ingang van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen bevindt zich links in de hoek.

Vanuit de richtingen Doesburg en Zutphen:

U rijdt Doetinchem binnen via de Keppelseweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor en de volgende verkeerslichten gaat u ook rechtdoor en vervolgens bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Ons kantoorpand bevindt u zich aan uw rechterzijde, dan gaat u direct de eerstvolgende afslag rechts en vervolgens neemt u de 2e afslag voor het gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. De ingang van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen bevindt zich links in de hoek.

Vanuit de richting Zelhem:

U rijdt Doetinchem binnen via de Varsseveldseweg. Volg deze weg. Bij de 2e verkeerslichten gaat u rechtsaf. (Kennedylaan). Bij de 2e verkeerslichten gaat u linksaf de Hofstraat in, richting ’s Heerenberg. U passeert de Schouwburg Amphion (rechts) en cultureel centrum de Gruitpoort (links). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Ons kantoorpand bevindt u zich aan uw rechterzijde, dan gaat u direct de eerstvolgende afslag rechts en vervolgens neemt u de 2e afslag voor het gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. De ingang van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen bevindt zich links in de hoek.

Nieuwsbrief