Aanmelden lezingen

Bijeenkomst nieuwe regels huwelijk vanaf 1 januari 2018

Belasting besparen: trouwen, schenken en erven
Op 1 januari 2018 verandert de wet. De regels tussen echtgenoten over wat van wie is, zullen niet meer hetzelfde zijn als daarvoor. Dat heeft gevolgen bij scheiden, overlijden en schenken. En daarmee ook op belasting betalen. 

"Niemand trouwt om te scheiden, maar feit is dat steeds meer huwelijken stranden. En waar trouwen over romantiek gaat, gaat scheiden over geld."
Meer weten? Lees meer....

Lezing voor Nederlanders die in Duitsland wonen
Veel Nederlanders kiezen Duitsland als hun vaste woonplaats. Sinds enige tijd gelden belangrijke nieuwe regels voor Nederlanders die permanent in Duitsland wonen. Deze regels hebben grote gevolgen voor onder andere het erfrecht. Zo valt u door de wijzigingen al snel onder Duits erfrecht. De langstlevende is daardoor bijvoorbeeld minder goed beschermd en bij samenwoners heeft de familie ineens ook een wettelijk recht op de erfenis. En hoe zit het met de hypotheekrente aftrek of uw pensioen en de belastingheffing over uw pensioen?
Daarom zal ons kantoor samen met Stolwijk Kelderman op woensdag 11 juli a.s. een lezing met als thema "Actualiteiten voor Nederlanders die in Duitsland wonen" organiseren in Europa-Haus Bocholt (Adenauerallee 59, D-46395 Bocholt). Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Lees meer en/of meld u aan......

 

 

 

Mijn bedrijfsvorm
Zo zijn we niet getrouwd

Twitter

Nieuwsbrief